´Potilassiirtojen Ergonomiakortti®´ – Päivitä korttisi! -koulutus

PSEK kuva20.10.2020 ´Potilassiirtojen Ergonomiakortti®´ – Päivitä korttisi! -koulutus

Yksipäiväisen koulutuksen tavoitteena on sujuvien ja turvallisten työkäytäntöjen kehittäminen, niin yksilö- kuin työyhteisötasollakin. Koulutuksessa harjoitellaan ja etsitään hyviä ratkaisuja haastaviin avustus- ja siirtotilanteisiin. Samalla tutustutaan myös uusimpiin siirron apuvälineisiin ja ergonomiaratkaisuihin. Ennen koulutuspäivää tehdään ennakkotehtävät verkossa.

Paikka: Algol Trehab, koulutustila, Karapellontie 8, Espoo

Tietoa koulutuksesta

´Potilassiirtojen Ergonomiakortti®´ -Päivitä korttisi! -koulutus

Hinta: 200 euroa (sis. alv 24 %). Sisältää opetuksen, koulutusmateriaalin sähköisenä ja ohjelmaan merkityt kahvitarjoilut. Lounas on omakustanteinen.

Ennen koulutuksen alkua opiskelija suorittaa ennakkotehtävät verkossa. Moodle avautuu 4 viikkoa ennen koulutuksen alkua, ja ennakkotehtävät tulee palauttaa verkko-oppimisalustalle viimeistään viikkoa ennen koulutuksen alkamista.

Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen peruutus viikko (1) ennen koulutuksen alkua on maksuton. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistuja peruuttaa tulonsa kolme (3) päivää ennen koulutusta tai jättää saapumatta koulutukseen, veloitamme koko koulutuksen hinnan.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot info.ergo.express(at)gmail.com

HUOM! Koronavirusepidemian takia maksimiosallisujamäärä on toistaiseksi rajattu 6 osallistujaan/kurssi.

 

Menneet koulutukset:

8.11.2017 ´Potilassiirtojen Ergonomiakortti®´ -Päivitä korttisi! 

Paikka: Algol Trehab, koulutustila, Karapellontie 8, Espoo. 

24.2.2017 ´Potilassiirtojen Ergonomiakortti®´ -Päivitä korttisi! 

Paikka: Algol Trehab, koulutustila, Karapellontie 8, Espoo.

4.11.2016 ´Potilassiirtojen Ergonomiakortti®´ -Päivitä korttisi! 

Paikka: Respecta Oy, Tenholantie 12, Helsinki.

 

Potilassiirtojen Ergonomiakortti® -koulutus on sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, alan opiskelijoille ja opettajille suunnattu koulutuskokonaisuus, jossa määritellään potilaiden liikkumisen avustamiseen ja potilassiirtojen turvalliseen hallintaan vaadittu tieto-taitotaso. Kortin voimassaolo edellyttää turvallisiin ja sujuviin työkäytäntöihin sekä potilassiirtoihin liittyvien tietojen ja taitojen päivittämistä 5 vuoden välein.